החלטה בתיק מ"י 23674-10-11 - פסקדין
|
מ"י בית משפט השלום פתח תקווה |
23674-10-11
14.10.2011 |
|
בפני : לבנה צבר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: עמית טירום עו"ד שי לוי |
| החלטה | |
המשטרה מייחסת לחשוד שלפניי ביצוע עבירות שלהלן: הפקרה אחרי פגיעה, סיכון אדם בנתיב תחבורה, גניבת רכב ונהיגה ללא רישיון נהיגה וללא ביטוח.
המשטרה עותרת למעצרו של החשוד למשך 5 ימים ובנספח הסודי היא מפרטת את הפעולות שבכוונתה לבצע במסגרת החקירה.
קראתי את תיק החקירה כולו, הראיות שהצטברו בשלב זה בתיק החקירה מצביעות על כך שהחשוד נטל רכב מאדם אחר ללא רשותו של אותו אדם, נהג ברכב שאין לו רישיון נהיגה וללא ביטוח, נהיגתו גרמה לכך שאירעה תאונת דרכים שבגינה נפצעו שתיים מנוסעות הרכב שבו הוא פגע.
החשוד עזב את המקום, מבלי לברר מה אירע לנוסעות הרכב שבו הוא פגע, וזאת חרף העובדה שהוא פצוע בעצמו - רגלו מגובסת.
מכאן המסקנה שהראיות שהצטברו עד כה בתיק החקירה, וגם אם לא הצטברו עד כה כל הראיות, מקימות כבר עכשיו את החשד הסביר שהחשוד ביצע עבירות של שבל"ר, נהיגה ללא רישיון נהיגה וללא ביטוח, סיכון אדם בנתיב תחבורה והפקרה אחרי פגיעה.
כפי שציינתי לעיל המשטרה מפרטת בנספח הסודי את פעולות החקירה שהיא מבקשת לבצע. בשים לב לאופיין של פעולות החקירה וכפי שמתבקש מתוך מה שמצוי כעת בתוך תיק החקירה, יש חשש והוא לא חשש בעלמא שאם ישוחרר החשוד כבר עתה כפי שעותר הסנגור, אכן, תשובש החקירה.
בנסיבות אלה אני נעתרת לבקשה באופן חלקי כך שאני מאריכה את מעצרו של החשוד עד ליום 17/10/11 במועד זה יובא החשוד בפני שופט תורן לא יאוחר מהשעה 13:00.
<#4#>
ניתנה והודעה היום ט"ז תשרי תשע"ב, 14/10/2011 במעמד הנוכחים.
|
לבנה צבר, שופטת |
<#9#>
החלטה
ברור שאם תסתיימנה פעולות החקירה לפני המועד הנ"ל ואם תמצא לנכון המשטרה תהא רשאית שלא להגיש בקשה נוספת להארכת המעצר אלא לשחרר החשוד בתחנת המשטרה, הכל לפי שיקול דעתה של המשטרה.
אשר לטיפול הרפואי - רופא המעצר מתבקש לבדוק לאלתר את החשוד, וככל שהוא זקוק לטיפול רפואי יש ליתן לו אותו באופן שוטף וסדיר.
תשומת לב רופא המעצר מופנית לפרטים שמוסרת אמו של החשוד.
<#10#>
ניתנה והודעה היום ט"ז תשרי תשע"ב, 14/10/2011 במעמד הנוכחים.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|